Jay Z og Beyoncé på vej med fællesalbum – siger ‘Drunk in Love’-producer på Grammys røde løber

Jay Z og Beyoncé på vej med fællesalbum – siger ‘Drunk in Love’-producer på Grammys røde løber

Nattens Grammy Awards bød på lidt af hvert – fra Kanyes stormløb på scenen til spektakulære optrædener fra Sia, Pharrell, Rihanna og mange flere. Før showet var der dog den røde løber, hvor Billboard blandt andet havde et interview med produceren Detail, der står bag ‘Drunk in Love’ og ‘Jealous’ på ‘Beyoncé’-albummet, der altså tabte kampen om ‘Årets album’ til Beck. Selv om Detail vred sig en smule, fik intervieweren dog alligevel hevet lidt ud af ham – blandt andet, hvad der meget vel kan forstås som om, at produceren arbejder med Jay Z og Beyoncé på et fællesalbum.

»Jeg arbejder på et par nye projekter, som jeg ikke har lyst til at sige alt for meget om, og så laver jeg faktisk noget sammen med Jay Z og Beyoncé i år«, siger Detail i interviewet nedenfor, inden han fortsætter: »Når man tænker på Jay og B sammen, så tænker man ‘album’. Så burde man allerede vide det«.

Detail afslutter med at sige, at i hans fantasiverden kommer albummet i løbet af 2015. 

‘The Carters’, anyone?

Læs også: Grammy Awards: Se de vilde optrædener fra Kanye, Rihanna, Beyoncé, Sia m.fl.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af