Pop Revo føjer psychpakke til programmet

Pop Revo føjer psychpakke til programmet

Pop Revo har allerede været et lille smut fordi den syrede ende, da de tilbage i december annoncerede Foxygen, men nu er den aarhusianske festival klar med mere. Festivalens nye psychpakke indeholder The Soft Walls, Doldrums, Les Big Byrd, Doug Tottle og danske Gooms.

Dan Reeves står i front for engelske The Soft Walls blanding af indadvendt dreampop og støjende, postpunket psychedelia, der sammen med Doldrums’ pågående og hårde techno og Les Big Byrds psykedeliske rock skal vise psychens udflydende farveladestemning og mangfoldighed. Amerikanske Doug Tuttle og danske Gooms kommer deruden med lo-fi jams og syret surfpop.

Pop Revos 11. udgave finder sted på Voxhall og Atlas i Aarhus den 14.-16. maj.

Læs også: Top Track: Gooms ‘Trancers’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af