Stjerneskuddet Kwabs giver dansk debutkoncert til en Soundvenue Session

Stjerneskuddet Kwabs giver dansk debutkoncert til en Soundvenue Session

Han startede med at lave Youtube-cover af James Blake og Corinne Bailey Rae, men Kwabs har for længst slået sit navn fast som kunstner i sin egen ret. Hans helt store gennembrud kommer formentligt med det kommende debutalbum ‘Love + War’ (ude 18. maj), og vi er derfor stolte over i samarbejde med LiveNation og Pumpehuset at præsentere den britiske sangers debutkoncert på dansk grund.

Kwabs giver en Soundvenue Session i Pumpehuset den 17. april.

Sangeren med det borgerlige navn Kwabena Sarkodee Adjepong har blandt andet arbejdet sammen med Sohn og i løbet af 2014 udgivet en solid trilogi af ep’er, der alle bevæger sig i et let afkodeligt, blåøjet og smørlækkert univers af r’n’b, soul og pop, hvor det gode omkvæd aldrig er langt væk. Fra den seneste ep kender du sikkert ‘Walk’, der var Ugens Uundgåelige hos P3 i slutningen af 2014.

Kwabs er også annonceret til at spille på Roskilde Festival til sommer.

Soundvenue Session: Kwabs (UK)
17. april
Pumpehuset, København
Billetpris: 235 kr. (Køb billetter HER)

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af