Hukaos og Heimdals Sidste Vogter går sammen på Spot Festival

Hukaos og Heimdals Sidste Vogter går sammen på Spot Festival

Spot Festival kan i år præsentere syv koncerter, der går udover de sædvanlige rammer. Blandt andet en koncert under vandet og et audiovisuelt samarbejde mellem Hukaos-slænget og Kidds nye projekt Heimdals Sidste Vogter.

Til sidstnævnte vil de to parter begge præsentere nye numre, mens instruktørparret Rasmus Rørbæk og Ian Isak og visuals-artisten Sort Støj vil stå for det visuelle aspekt. Rørbæk er desuden fast musikvideoleverandør for det unge slæng af rappere og sangere.

Læs også: Video: Se Heimdals Sidste Vogter spille sin nye single ‘Ruller stadig’

De andre shows er med Aqua Sonic, der spiller og synger under vandet, en koncertfilm med det elektroniske projekt Arsenal fra Belgien sammen med danske Lydmor, og audiovisuelle koncerter fra Maggie Björklund, Jonah Blacksmith, The Cabin Project og KUBE med Bjørn Svin, Rumpistol, Unkwon og Mikkel Meyer. 

Det er dog ikke alt fra Spot i denne omgang. DR’s KarriereKanonen har også udvalgt 11 navne, der skal spille på festivalen i Aarhus, hvoraf otte får videre til at spille på Smukfest til sommer. Til sidst kåres tre vindere.

De 11 navne er: Klub 27, Paper Cranes, Nick Sway, Katinka, Optaget, We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, Bye Barat, Faunea, Zanno Otis, Beats to Blanca og Vampire Blow.

Grundet det store materiale er der dog også oprettet en wild card-runde, hvor fem kunstnere er blevet udvalgt. Der kan stemmes på det sidste navn indtil fredag kl. 12.00.

Spot Festival foregår i år fra den 30. april til den 3. maj.

Læs også: Tais fra Hukaos: 13 sange der har defineret mig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af