Premiere: Danske Coco Moon udforsker computeruniverser på ‘kVp’

Premiere: Danske Coco Moon udforsker computeruniverser på ‘kVp’

Danske Coco Moon er klar med andet udspil fra deres kommende, andet album ‘Marble Mouth’. Titlen ‘kVp’ er en forkortelse for ‘Kilovolt Peak’, og nummeret handler om, at livet nogle gange rammer massivt og tungt, hvor øjeblikke bliver fanget og forstået af andre og med tiden af en selv. Musikvideoen er skabt sammen med videokunstneren Stine Deja.

»Stine og jeg har haft et kreativt samarbejde siden vores første dage på Designskolen i Kolding, hvor vi begge har studeret. Stine er fantastisk til at formidle og forstå vores musikalske og tekstlige univers, og tager det til et andet niveau i mødet med hendes mystiske og eksistentialistiske computeruniverser. Videoen har en rå og mørk autencitet, der bølger sig dybt ned i vores lyd og i mit tekstunivers«, fortæller Coco Moons sangerinde Nana Odderskær.

‘Marble Mouth’ forventes ude i løbet af efteråret, og albummet bliver eftersigende en mere mørk affære end gruppens selvbetitlede debut fra 2010.

Læs også: De her 12 album skal du høre i marts

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af