Se Action Bronson, Le1f og Flatbush Zombies i minidokumentar om New Yorks nye hiphopscene

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filminstruktøren Robert Luposki stod i 2012 for at forevige Jay Z og Kanyes grandiose Watch the Throne-projekt i en 10 minutter lang dokumentar, og nu er instruktøren klar med endnu en minidokumentar fra hiphopmiljøet – dog denne gang på en lidt mindre skala end filmen om de to megastjerner.

I ‘We’re Gonna Be Lords’ følger Luposki i stedet fire af New Yorks nyere rappere i form af den Roskilde-aktuelle Le1f, Flatbush Zombies og The Underachievers fra den iltre Beast Coast-bevægelse, som gæstede Danmark med en fælleskoncert så sent som i marts, samt den ‘Mister Wonderful‘-aktuelle og vanligt gakkede Action Bronson.

Minidokumentaren er en eksperimenterende størrelse med små interviews og masser af flotte billeder, men som sædvanligt stjæler Action Bronson showet, når rapperen cirka 6:40 inde i dokumentaren går i køkkenet og tilbereder steak og løg for filmcrewet ‘som en gud’.

Læs også: Roskilde-anbefalinger: Seks stærke rappere fra hiphoppens nye generation

Læs også: Action Bronsons vilde live-show vender tilbage til København

Læs også: Guide: De 10 vigtigste numre i New Yorks rap-renæssance

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af