Turboweekends fjerde album er rundt om hjørnet – hør singlen ‘Asking for More’

Turboweekends fjerde album er rundt om hjørnet – hør singlen ‘Asking for More’
Foto: Søren Solkær

Turboweekend udsender den 30. marts deres fjerde album ‘Share My Thunder’. Tidligere er singlen ‘Miles and Miles’ udkommet, der med et stålfast beat og lavmælt guitar viste nye sider af den danske kvartet. Nu er de klar med det nye nummer ‘Asking for More’, der fortsætter den udvikling, bandet har gennemgået siden ‘Fault Lines’ fra 2012.

Med lyst klingende guitarer og bestemt kommanderende trommer bliver Silas Bjerregaards vokal ført på vej, mens forsangeren synger »you say we’re getting closer / but it’s a rollercoaster / we’re just going around / for every up there’s a down / that’s not my kind of thrill«.

Det nye album har været længe undervejs og er ikke bare kommet af sig selv, fortæller bassist Morten Køie »Jeg gik ud og købte en ny guitar, satte stikket i og hamrede i vrede fire akkorder af. Det åbnede op for sluserne«.

Læs også: Video: Turboweekend finder vej i mørket

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af