Vi har savnet Ben Khan – hør britens nye groovy monster ‘1000’

Vi har savnet Ben Khan – hør britens nye groovy monster ‘1000’

I starten blev Ben Khan opfattet som en solid erstatning for efterhånden mytiske Jai Paul, der nu på fjerde år lader sit debutalbum vente på sig. Debut-ep’en ‘1992’ fra sidste år satte dog en fed streg under, at Khan er noget helt for sig, og nu er den 22-årige brite altså klar med næste kapitel i sit sexede og udforskende r’n’b-korstog.

Den fire numre lange ep ‘1000’ udkommer den 11. maj, og nedenfor kan du høre titelnummeret, hvor glinsende synthesizere skinner om kap med trommemaskinens faste anslag og en liret guitar, der er fræk som Prince på en fredag aften. Funk og pop i en majestætisk blanding.

Ben Khan tager på Europa-turné i hele april, dog endnu uden en dansk dato. Det kan forhåbentligt nå at ændre sig.

Læs også: De her 12 album skal du høre i marts

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af