Waldo & Marsha

Der er blandet mild psykedelia og grineflip i rosevinen på veloplagt ep fra Waldo & Marsha.
Waldo & Marsha

Hvor Waldo & Marshas tidligere udgivelser har haft et umiskendeligt præg af shoegaze, må bandet med denne forårsbebuder af en ep siges at have løftet blikket.

Sekstetten laver stadig drømmende og sfærisk popmusik, men de fem numre på ’In It to Win It’ rummer ikke længere tidligere tiders melankolske nik til My Bloody Valentines guitarbårne univers. At lytte til de nye numre er som at iklæde sig en hvid hørbuks: Så fjerlette og behagelige i sommerbrisen, at snærende bekymringer om ’god smag’ pludselig føles uendeligt ligegyldige.

’You’re the Woman I Desire’ lyder som Gangway, der går på rov i The Flaming Lips’ bagkatalog (eller omvendt), mens ”Attack of the Womanizer” med sit kitschede groove danser bekymringsløst på kanten mellem easy listening og følsom chillwave.

Den dovne kærlighedsduet ’Your Heart Is a Miracle’ taber lidt af ep’ens momentum på gulvet med den trivielle 70’er-lyd, men heldigvis sluttes der fint af med den skæve ’Losing You Forever’. Det er udgivelsens absolut bedste popsang og finder en fin balance mellem kreativ idérigdom og selvforelsket overproduktion.

Den balance rammer ep’en i sin helhed ganske fint ,og man kan ikke andet end at trække på smilebåndet. Det er formentlig ikke noget, der kommer til at stå som et hovedværk i Waldo & Marshas karriere, men i stedet et veloplagt og iørefaldende mellemspil.

Læs også: Top Track: Waldo & Marsha ‘You’re the Woman I Desire’

Waldo & Marsha. 'In It to Win It'. Ep. Tigerspring/A:larm.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af