Musik i Lejet udvider med natkoncerter – Kenton Slash Demon blandt andet på programmet

Musik i Lejet udvider med natkoncerter – Kenton Slash Demon blandt andet på programmet

Som noget nyt åbner Musik i Lejet år op for natkoncerter, som skal holde festivalen i Tisvildeleje åbent efter mørkets frembrud. Stilen bliver, som fest nu ofte er, elektronisk, og tre navne er sat til holde liv i strandfesten.

De tre navne er AV AV AV (som allerede er annonceret til programmet), ThrKngs og sidst men ikke mindst duoen Kenton Slash Demon, der udgøres af Jonas Kenton og Silas Moldenhawer fra When Saints Go Machine.

Kenton Slash Demon kommer til Musik i Lejet med et live-set, og med sig har de Dark Matters, der står for visuals. Duoen fremviste senest masser af nyt materiale under en fornem optræden til Sonár Copenhagen.

Musik i Lejet foregår i Tisvildeleje den 16.-18. juli.

Læs også: Fire højdepunkter fra Sonár Copenhagen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af