Video: Sia hyrer Heidi Klum og ‘Game of Thrones’-stjerne til dramatisk weekendtur

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Har Sia fundet sin nye muse? Efter den sky popsangerinde tidligere på måneden afsluttede sin videotrilogi med den lille dansestjerne Maddie Ziegler i hovedrollen med den ekspressive ‘Big Girls Cry’-video, har Sia nu hyret et noget mere modent cast til sin ‘Fire Meet Gasoline’-video.

Her giver supermodellen Heidi Klum og Pedro Pascal, der spiller Oberyn Martell i ‘Game Of Thrones’, den som et par, der afslutter en ellers hyggelig weekend med et ret så dramatisk twist. Og så optræder Klum selvfølgelig i Sias efterhånden ikoniske, blonde paryk til sidst.

Læs også: Video: Sia synger ‘Chandelier og ‘Big Girls Cry’ iklædt vilde kostumer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af