Her er ugens 10 fedeste fester

Med Footwork på Nørrebro, techno-topmøde på Boxen og Firehouse-jubilæum til RubA’Dub Sundays

Bakken1
Brandy er Bakkens ‘nye’ torsdagsklub
Torsdagsklubben Brandy, der nu har huseret på Bakken en måneds tid, kører på med fuld damp. Denne gang med Jeppe Willumsen som gæst, der er klar til at skrue op for UK garage, 2 step og bassline. Når han ikke har mere kærlighed at give af, er værterne Simon Serbern, Dimitri de Paiva, Eloq, Ludvig Poll og Anders Dixen (Unkwon) klar til at tage over.

Brandy Thursdays
Torsdag den 21. maj
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mike Sheridan fejrer dj-jubilæum
I starten af Mike Sheridans karriere var det en ofte gentaget historie, at han var for ung til at komme ind på de klubber, han optrådte på. Det er ikke noget problem længere, for den elektroniske musiker har for længst forladt teenageårene og kan nu fejre ti års jubilæum som dj, hvilket han markerer med et all night solo-set på BlueVelvet.

Mike Sheridan 10 års jubilæum
Fredag den 22. maj
BlueVelvet
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske talenter giver gratis releasekoncert
Gratis musik er altid godt, og denne uge kan man stifte bekendtskab med danske Virgin Suicide, der netop har udgivet deres selvbetitlede debutalbum. De fem medlemmer inviterer til releasekoncert, hvor der vil blive givet prøver på deres naive, sommerfikserede retropop, der selvfølgelig bliver afsluttes med en efterfest. Det hele koster dig ikke en krone, og så er Goldie Chorus på som support.

Virgin Suicide Releasekoncert
Fredag den 22. maj
RIOT Concerts
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Venskabelig klubdyst
Najaaraq Vestbirk, kendt under solopseudonymet Courtesy og som en del af Apeiron Crew, står bag klubben Kammerat, der holder til på Bakken. Fredag bliver stemningen uden tvivl venskabelig, når hun inviterer Søren Kinck fra Aarhus-kollektivet Vektor til en back to back-session, hvor de på skift dyster om at fremgrave de bedste floorfillers.

Din Techno Kammerat
Fredag den 22. maj
Bakken
Læs mere om festen på Facebook
Footworld


Kvartalsklub fyrer op under Nørrebro
Den hidsige og heftige footwork-dans har sin oprindelse i 80’ernes Chicago, men lægger altså også navn til en kvartalsklub på Nørrebro, der denne uge inviterer til fest nummer tre i Sigurdsgade 39. Programmet byder på lidt af hvert: 2000F & JG fra Fyraftensboogie serverer disco, soul, boogie og ragga, Paxton Fettel & Ryan Dank leverer aftenens house, mens Kris Percy fra Sleazy Beats-pladeselskabet runder plakaten af med svedig disco. Arrangørernes eneste krav til gæsterne er, at der må og skal danses.

Footwoor #3
Lørdag den 23. maj
Sigurdsgade 39A
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Banebrydende label indtager Jazzhouse
Ugens bedste bud på en progressiv kluboplevelse finder sted på Jazzhouse. Her er der showcase med det banebrydende Brooklyn-pladeselskab L.I.E.S., der dyrker en blanding af syret techno og flimrende VHS-nostalgi. Tre navne fra selskabets bagkatalog – Terekke, Beau Wanzer og Torn Hawk – står på scenen.

L.I.E.S. Showcase
Lørdag den 23. maj
Jazzhouse
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Internationalt topmøde på Culture Box
Udover at dele navn med en legendarisk soulsanger er engelske Al Green et elektronisk unikum, der lader inspiration fra hiphop, house, techno, drum ’n’ bass og dance flyder sammen i sine kompositioner. Lørdag indtager han Black Box i selskab med den hemmelighedsfulde tyske techno-dj og -producer Redshapes, der optræder iført rød maske.

Non+ Night
Lørdag den 23. maj
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Prisvindende label kommer til Harvey
Det er blevet tid til labelnight hos Harvey i Kødbyen, når Konstantin og DJ Dustin fra tyske Giegling kommer forbi. Selskabet startede som en lille natklub, men er nu vokset sig større med et fokus på minimal house og dubbet techno.

Giegling Nacht
Lørdag den 23. maj
Harvey
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk house-fænomen spiller op på KB18
Det er en tysk sværvægter, der kommer på besøg hos KB18, når den Kreuzberg-bosatte dj Alle Farben spiller sine groovy tunes. Opfostret med Berlins musikalske diversitet, har Alle Farben lært fra bunden, hvordan man river et dansegulv midtover med sin farverige techno og house. Aftenen vil også byde på Knuckle Walkers og Sort Kat Hvid Kat bag pulten.

Alle Farben
Lørdag den 23. maj
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ild i dansegulvet
Det føles som en fjern fortid, men der var faktisk engang, hvor dancehall var en fremmed fugl, og den jamaicanske genre primært blev dyrket af en inkarneret crowd til Ruba’dub Sundays på Stengade. Et af de navne, der var med fra starten, er lydsystemet Firehouse Sound, der nu fejrer ti års jubilæum – selvfølgelig på Nørrebro-spillestedet. I løbet af aftenen kan man opleve navn,e der gennem årene har været en del af holdet, heriblandt Topgunn, Ham Der Hasse, Lady Smitha, Mala og Troels Egern. Har man brug for et break undervejs, underholder Cohnny Jazz på cafeen på 1. sal.

Ruba’dub – Firehouse 10 års fødselsdags-rave
Søndag den 24. maj
Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Her er 10 billige europæiske festivaler med stærke line-ups

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af