Her er ugens 11 fedeste fester

Med vilde sommer- og gadefester arrangeret Distortion, Musik i Lejet og WonderFestiwall.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bornholmsk invasion på Nytorv
Det er efterhånden ved at være en tradition, at den bornholmske festival Wonderfestiwall som en forsmag på sommerens fortræffeligheder afholder et arrangement på Nytorv, når foråret er ved at indfinde sig. Og i år er ingen undtagelse. Fredag fra kl. 14 kan man fejre weekendens komme med et alsidigt program, der spænder fra den balstyriske dj P6 Beat-vært Pelle Peter Jensen og electro-trioen Nonsens (begge med bornholmsk baggrund) og tung trap fra Snavs, til rå rap fra Sukker Lyn, dynamisk garagerock fra The Entrepreneurs og digital dancehall fra Firehouse Sound & Chancho.

Wonderwall Festival i København
Fredag den 8. maj
Nytorv
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Discofil remixkonge indtager Rust
Belgisk Vito De Luca har skabt sig et navn på den internationale klubscene som leverandør af discofile remixes, hvilket navne som Grace Jones, Sebastian Tellier og Friendly Fires har nydt godt af. Fredag ruller han festkanonen frem på scenen på Rust, hvor Elias Gozal, Akrøi og Prins Jakob også bidrager til løjerne.

Aeroplane x Rust
Fredag den 8. maj

Rust
Læs mere om festen på Facebook

BlueVelvet
Superhoe skruer op for varmen
Temperaturen kommer til at stige, når Superhoe-teamet (der normalt holder til på Jolene) rykker ind i de fløjlsbløde omgivelser hos BlueVelvet. Det fire mand høje crew med Tim Driver, Jkamata, Inspekta Skratch og Klaus Boss er berygtet for at levere både old school-house og bas, så forvent lidt af hvert.

Superhoe @ Bluevelvet
Fredag den 8. maj

BlueVelvet
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foreningsfest med lækker musik
Adressen Glentevej 70A får ikke alarmklokkerne til at ringe hos mange, men den huser en gruppe unge kreative sjæle dybt plantet i hiphop- og det elektroniske miljø. Fredag aften er der i lokalerne Monumental – en engangsfest, der også fungerer som release for produceren Eelahnos nye ep ’Rivers’.

Monumental
Fredag den 8. maj

Glentevej 70A
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kæmpe sommerfest på Søpavillonen
Det er måske lige tidligt nok, men holdet bag festivalen Musik i Lejet har altså valgt at kalde deres lørdagsbrag for ’Årets første sommerfest’, hvor Søpavillonen lægger lokaler til beach party med kulørte lamper og masser af musik, både i live- og dj-format. Festen starter allerede kl. 18.00, og mens de tidlige timer vil byde på koncerter fra The Attic Sleepers og Code Walk står folk som Vinnie Who, Pladevennerne og Anders Dixen (også kendt som Unkwon) klar til efterfølgende at holde gang i stedet, der i folkemunde også kendes som ’Klamydiaslottet’.

Årets Første Sommerfest
Lørdag den 9. maj

Søpavillonen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Storslået gadefest på Nørrebro
Blågårdsgade og Blågårds Plads bliver for en stund transformeret om til en musikalsk legeplads. Arrangementet er sat sammen af frivillige, musikerne spiller gratis, og fra kl. 13-23 kan man opleve en lang række bands som synthpop-duoen First Hate, Phil Shivers og Palace Winters.

BlågårdsgadeFest
Lørdag den 9. maj
Blågårdsplads + Blågårdsgade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Distortion inviterer til kajfest
Hvis du ikke kan vente til sommerens udgave af Distortion, er hjælpen nær. I weekenden åbnes der for salg af gadearmbånd, og det markeres med et tre dages arrangement på Papirøen med forsmag på events fra årets program. Lørdag fra kl. 18-22 er musikken i centrum, når Sound of Copenhagen hoster en kajfest med October Dance, Brynjolfur og Louis Petri.

Distortion kajfest
Lørdag den 9. maj

Copenhagen Street Food
Læs mere om festen på Facebook

Jolene
Fuld knald på fødselsdagsfesten
Tiden flyver, når man har det sjovt! Det er nu syv år siden, at Jolene som en af de første ikke-fødevarevirksomheder slog dørene op i Kødbyen, og det fejrer folkene bag selvfølgelig med et brag af en fest med et bomstærkt line-up af usual suspects i skikkelse af Fyraftensboogie, Hawsfabrikken, Kasper Marott og Kristian Kjôller.

Jolene 7th Birthday
Lørdag den 9. maj

Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Syrebal på Stengade
Fribytterdrømme er et psykedelisk rockband, og i anledning af at deres album ’Labyrintens farver’ udkommer, fyrer de op under et gevaldigt syrebal på Stengade. Udover selv at give koncert har de inviteret knallertpunkerne fra De Høje Hæle til at optræde, mens Lorenzo Woodrose (Spids Nøgenhat, Baby Woodrose) spinner obskure vinyler.

Fribytterdrømme Releasekoncert
Lørdag den 9. maj

Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Techno-baron spiller i Boxen
Det er ikke hr. hvem-som-helst, der sætter gang i Boxen denne weekend. Dave Clarke er en af de helt tunge drenge på den elektroniske scene, der siden 1990 har givet den som dj, producer og radiovært – hans tilnavn er ’The Baron of Techno’. Asmus Odsat og Mads Rehl akkompagnerer Clarke i Black Box, mens Mr. Kong fejrer 30-års jubilæum i den Røde afdeling.

Culture Box presents: Dave Clarke
Lørdag den 9. maj

Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britisk house sætter gang i pumperne
Hvis du har svært ved at stå stille, når Disclosure eller AlunaGeorge banker ud af højtalerne, så skal du tjekke Bondax ud, når de lørdag spiller i Pumpehuset med deres UK House og 90’er-garage. Efterfest med blandt andre Unkwon og Klaus B fra Superhoe.

Bondax + Afterparty
Lørdag den 9. maj

Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Her er 16 koncerter du skal opleve i maj

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af