Stortalentet Soak giver en Soundvenue Session i Koncerthuset

»Min plade er en samling personlige artefakter«, fortæller Soak i vores friske interview, og det er da også teenagetidens sommerfuglenet af frustrerede og fortvivlede følelser, der præger det 19-årige stortalent Bridie Monds-Watsons fremragende debutalbum, ‘Before We Forgot How to Dream’, der udkommer på mandag, men allerede nu kan streames hos NPR.

Vi er derfor ekstremt stolte af i samarbejde med LiveNation at præsentere den irske singer/songwriter på dansk grund, når hun den 3. oktober giver en Soundvenue Session i Koncerthusets Studie 3.

Soak kan også opleves på Roskilde Festival til sommer, men de fintfølende kompositioner i grænselandet mellem folk og pop burde næsten fungere endnu bedre i Koncerthusets mere intime rammer. ‘Before We Forgot How to Dream’ er blevet kørt i stilling af de to eminente singler ‘Sea Creatures’ og ‘Blud’.

Læs også: Følsomme Soak: »Min plade er en samling personlige artefakter«

Soundvenue Session: Soak (IRL)
3. oktober
Koncerthuset, Studie 3
Billetpris: 165 kr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af