Xtra Naan udlever seksuelle fantasier i den kugleskøre ‘Malk mig’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 29. maj udsender Xtra Naan deres minialbum af samme navn. Trioen består af Tue Track og Simon Bonde og Peder Pedersen fra Gramsespektrum, og sammen har de kreeret den bizarre video til ‘Malk mig’.

Samarbejdet mellem de tre så første gang dagens lys i 2007, men først i 2012 kunne man høre numrene ‘Puha’, ‘Kære Kalle’ og ‘Smuglerne’. De blev sidenhen fjernet fra nettet, men er nu igen at finde på det kommende minialbum, hvor også ‘Malk mig’ florerer.

I den nye video har Peder et yver, der skal malkes (ja du hørte rigtigt!), mens Simon giver den som usikker tyr, og Tue Track er den tvekønnede nabo. Det er præcist lige så syret, som det lyder, men det fungerer som billedside til teksten:

»Malk mig som en ko, som en stor flot ko / Malk mig som en ko, som en stor flot ko / Malk mig som en ko, som en stor flot ko / Bliv ved! Bliv ved! Indtil jeg siger muh«.

Læs også: Disse 10 album skal du høre i maj

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af