Foals tager deres nye album med til København – hør ny single

Foals tager deres nye album med til København – hør ny single

De kom som et lyn fra en klar himmel tilbage i 2008 med deres mathrockede debut ‘Antidotes’, og nu, her syv år senere, er Foals klar med deres fjerde albm ‘What Went Down’, som udkommer den 28. august. Titelnummeret har netop ramt internettet kan kan høres forneden.

I den anledning tager Yannis Philippakis og co. på en kort efterårsturné, der også bringer dem forbi København og Store Vega. Med sig har kvintetten selvfølgelig den kommende album, men mon ikke der også bliver plads til hits om som ‘My Number’ og ‘Inhaler’ fra deres sidste plade ‘Holy Fire’.

Billetsalget starter fredag den 19. juni kl. 08.00 via Billetlugen.

Foals (UK)
10. september
Store Vega
Billetpris: 280 kr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af