Musik i Lejet afslører årets fulde live-program

Musik i Lejet afslører årets fulde live-program

Musik i Lejet har fuldendt årets live-program, og med The Savage Rose og Laid Back er det nogle af landets mest rutinerede kræfter, der har meldt deres ankomst. Det fulde program til nattefesterne offentliggøres i næste uge.

The Savage Rose med Annisette debuterede tilbage i 1968 og kommer til Tisvildeleje med imponerende 24 album i bagagen. Nogen der har været i gamet næsten lige så længe er duoen Laid Back, der har hittet både hjemme og internationalt med numre som ‘White Horse’, ‘Sunshine Reggae’ og ‘Baker Man’.

Musik i Lejet løber af stablen fra den 16.-18. juli, og det fulde live-program ser således ud: Sohn, Ukendt Kunstner, Jooks, Kwamie Liv, Jacob Bellens, Rangleklods, Bikstok, Cancer, Kentaur, Vinnie Who, Nao, Tomas Barfod, Ulige Numre, The Minds of 99, Hymns From Nineveh, The Savage Rose, Laid Back, The Attic Sleepers, Gypsy Vendetta, Halvknægten, Heimat, Katolysik, Júniús Meyvant, Ida Wenøe, Scarlet Pleasure, Live Jive Jungle og D/troit.

Læs også: Musik i Lejet får fint besøg af britiske Sohn

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af