Roskilde Festival: 12 fede fester og skøre events i warm-up-dagene

Fra søndag til tirsdag er campingområdet spækket med farverige events, vilde lejrfester og koncerter i Street City. Vi guider til de bedste arrangementer i warm-up-dagene.

Soundvenue Showdown i Street City
Alle warm-up-dage er der fest og farver i Street City, og vi holder os her ikke tilbage fra lidt skamløs selvpromovering. Vi er nemlig stolte af at hoste tirsdagens program med vores Soundvenue Showdown, hvor vi har håndplukket nogle af de bedste navne fra den spirende danske musikscene med Tais, Louis Rustum, Thøger Dixgaard, Waldo & Marsha og soulbløde Anya. Hertil Liss, Kill J, Larger Than Life, en surprise-gæst og ikke mindst Headshop.

Soundvenue Showdown
Street City
Tirsdag den 30. juni
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af