Strøm annoncerer: Kom til kirkekoncert og ti timers sovekoncert i et drivhus

Strøm annoncerer: Kom til kirkekoncert og ti timers sovekoncert i et drivhus
X-Ray Audio i gang med liveskæring.

Selv om Strøm tidligere på ugen løftede sløret for deres rollerdisco i Kødbyen, er den elektroniske festival nu igen på banen med tre nye koncertoplevelser i tre meget forskellige settings.

Strøm gentager succesen fra sidste års sovekoncert og rykker denne gang ind i Væksthuset på Frederiksberg med en ny omgang Infant Sleep. Karsten Pflum og William Kudahl har komponeret et subtilt, minimalistisk og forførende musikalsk drømmeland, som 50 personer skal opleve gennem natten.

Endnu en genganger på programmet er kirkekoncerten. Sidst dannede Trinitas Kirken rammerne, men i år rykker Strøm videre til Vor Frelser Kirke, hvor britiske Surgeon vil præsentere et kosmisk univers af ro og fordybelse. Danske Internazionale er support denne aften. Sidst men ikke mindst kan man komme en tur på Medicinsk Museion, hvor britiske X-Ray Audio vil vise og fortælle om liveskæring af musik i røntgenplader – i en kombination af koncert og foredrag.

Læs også: Strøm Festival holder fest i stripklub og på taget af DGI-byen

Strøm Festival
11/8 – X-Ray Audio, Medicinsk Museion

11/8 – Strøm i Væksthuset: Infants Sleep Concert #2, Cafe Væksthuset
12/8 – Proton & God Goes Deep: Surgeon + Internazionale, Vor Frelser Kirke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af