Black metal-fornyerne Deafheaven afslører imødeset album – se trailer

Black metal-fornyerne Deafheaven afslører imødeset album – se trailer

Sammen med en lille håndfuld bands er Deafheaven frontløbere, når det kommer til at udvikle og forny black metal-genrens konventioner. San Francisco-bandet, der netop har besøgt Roskilde Festival, infuserede på 2013-hovedværket ‘Sunbather’ den sorte metal med shoegazede stemninger, og efter to års ventetid er det nu blevet tid til gruppens tredje album ‘New Bermuda’.

Albummet udkommer den 2. oktober, og forneden kan du se både trackliste, coverart og en lille trailer-video. Tracklisten ser måske lidt sparsom ud, men Deafheaven havde jo ‘Sunbather’ flere numre, der gabte over mere end ti minutters spilletid.

Læs også: Hvordan Myrkur, Solbrud og Deafheaven forandrer metalmusikkens ansigt

‘New Bermuda’
1. Brought to the Water
2. Luna
3. Baby Blue
4. Come Back
5. Gifts for the Earth

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6a5cb4c4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af