Lyt: New Order vender tilbage med nyt album – hør førstesinglen ‘Restless’

Nok har New Order gennem de seneste fire års tid skabt storstilede live-nostalgitrips verden over, men det har endnu ikke givet anledning til nye toner fra synthpop-legenderne – indtil i dag.

Den britiske gruppe, der i dag foruden stifterne Bernard Sumner og Stephen Morris tæller Gillian Gilbert, Phil Cunningham og Tom Chapman, har ikke udgivet nyt siden 2005-albummet ‘Waiting for the Sirens’ Call’ (der dog blev fulgt op på af albummets andensorteringer på ‘Lost Sirens’ i 2013). Dette bliver der lavet om på den 25. september, når femkløveret slipper ‘Music Complete’, som bliver deres første album, siden den ikoniske bassist Peter Hook forlod bandet.

‘Music Complete’ føres an af førstesinglen ‘Restless’, som er en behagelig, nedtonet, moden størrelse, der giver sig i kast med tanker om livets håbløse grådighed og meningsløse rastløshed. Der er godt med klassisk New Order-synth, heftig guitar samt en overmåde velplaceret basgang, der understreger, at Hooks årtier i bandet ingenlunde har været forgæves. Lyt med nederst på siden.

‘Music Complete’ har desuden en række prominente personer på gæstelisten i form af blandt andre Iggy Pop, The Killers-forsanger Brandon Flowers, La Roux og Chemical Brothers’ Tom Rowlands.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens fem bedste nye sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af