Stærkt nyt fra sensommerfestivalerne: Strøm-dagsfester og Vanguard-efterfester

Stærkt nyt fra sensommerfestivalerne: Strøm-dagsfester og Vanguard-efterfester

Nok er den danske sommer vejrmæssigt tvivlsom, men til gengæld er den fuld af sød musik og stærke festivaler. Både Strøm og Vanguard er nu klar med gode nyheder til alle dem, der ikke synes, at sommeraftenerne er lange nok, med henholdsvis dags- og nattefester.

Vanguard Festival sørger for sine festglade sjæle, der efter næste lørdags hiphop-brag i Søndermarken kan fortsætte løjerne i Pumpehuset. Her vil Lord Finesse fra New York-gruppen D.I.T.C. agere vært for en fest, der byder på navne som legendariske hiphop-djs J Rocc og Boogie Blind, københavner-kollektivet Pladevennerne og Cohnny Jazz.

Vanguard løber af stablen den 31. juli – 1. august, og der er gratis entré til efterfesten d. 1. med Vanguard-armbånd. Uden armbånd koster entréen 100 kroner, hvilket kan betales i døren eller via Billetlugen HER.

Læs også: Vanguard er klar med årets fulde line-up

På den anden side af juli ligger Strøm Festival på lur og venter på at overtage København med elektroniske toner fra den 8. – 15. august. De dugfriske nyheder på programmet er to styks dagsfester med solide navne fra henholdsvis Berlins technoscene og UKs toneangivende baslabel, Hyperdub.

Den 9. august indtager Wax Treatment Månefiskeren på Christiania fra klokken 12 – 18 med DJ Pete, Fiedel og Thomas Knak bag knapperne. Torsdag er det Hyperdub-grundlæggeren, Kode 9 (billedet), der sætter bas til Folkets Park på Nørrebro i selskab med danske Beastie Respond, Psimono og Jeppe Willumsen mellem klokken 16 – 22. Begge arrangementer er ganske gratis.

Læs også: Kom til kirkekoncert og ti timers sovekoncert i et drivhus med Strøm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af