Video: Florence and the Machine kaster sig ud i lidenskabelig kortfilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er de færreste, der kan legemliggøre lidenskab som Florence Welch. Det står overbevisende klart i alt fra hendes emotionelle, passionerede vokal til hendes varmblodige optræden, der tidligere på måneden forførte sit publikum fra Roskilde Festivals Orange Scene.

Den britiske sangerinde og hendes Machine har netop delt en kortfilm, hvor ‘How Big, How Blue, How Beautiful’-numrene ‘Queen of Peace’ og ‘Long & Lost’ kombineres med en gribende smuk fortælling fra de skotske stormfulde højder.

Kærligheden, smerten og den ubarmhjertige natur, der hersker i menneskene såvel som klippelandskabet, er malet med den helt store pensel, som sørger for, at alle nuancerne af vores rødhårede heltindes inderste kommer storslået til udtryk.

Videoen er instrueret af Vincent Haycock, der blandt andet også står bag de dragende billeder til Lana Del Reys ‘West Coast’, og udgør kapitlerne 4 og 5 i Florence and the Machines kunstfærdige ‘How Big, How Blue, How Beautiful’-musikvideo-odyssé.

Læs også: Her er halvårets vildeste musikvideoer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af