Young Thug er ude med to nye tracks, terrortrusler og planer om at dræbe Lil Wayne

Det har mildest talt været en begivenhedsrig uge for Young Thug. Først blev han arresteret for at have råbt terroristiske trusler (noget a la »jeg skyder dig i ansigtet«) af en sikkerhedsvagt i et storcenter i Georgia – heldigvis intet en sølle 10.000$ kaution ikke kunne klare. Fadæsen fortsatte dog ufortrødent med en ransagelse af thuggets hiphop-crib i Sandy Springs (nær Atlanta), hvor politiet kunne sætte besiddelse af både kokain, marijuana og ulovlige våben på anklagelisten.

Men den fremadstormende rappers rendezvous med loven stopper slet ikke her. Sidste nyt fra anklagebænken går på, at Young Thug i selskab med kollegaerne Birdman og Jimmy Winfrey (aka. Pewee Roscoe) angiveligt skulle have konspireret om at slå Lil Wayne ihjel.

Mordanklagerne har sine rødder i et skyderi mod Lil Waynes tourbus tilbage i april. Selvom Jimmy Winfrey umiddelbart er hovedmistænkt i mordforsøget, mens Young Thug ‘bare’ skulle være medsammensvoren, bliver det unge thugs hårdtslående linjer og ditto musikvideoer alligevel hevet med i anklagerne. Særligt ‘Halftime’ fra Young Thugs seneste solo-mixtape, ‘Barter 6’, bliver kigget efter i sømmene. Billedsiden viser blandt andet Winfrey, der peger med et skydevåben, som efter sigende skulle være lig det, han blev spottet med i nærheden af skuddramaet, mens linjerne lyder »Fuck nigga, try me, I swear to God lil Whodi done, pull up and pop at his noggin’«. Om ‘lil Whodi’ er møntet på Lil Wayne eller blot anvendt som det typiske New Orleans’ske slang-term for ‘ven’, rives der nu gevaldigt i håret over.

Til trods for en uge, hvor Young Thug fik gjort sit hiphop-cv betydeligt mere thug, har Atlanta-rapperen heldigvis ikke holdt sig tilbage på musikfronten. Midt i anklage-kaosset har den benhårde rapper nemlig rystet to nye numre af sig, mens han gør klar til udgivelsen af sit længe ventede debutalbum, ‘Hy! £UN35’, som lander den 28. august. Inden da skulle Thug meget gerne være kampklar til at give en Soundvenue Session i både København og Århus, den 23. og 24. august.

Hør de to nye Mike WiLL Made-It-producerede tracks ‘Pacifier’ og ‘I Need Chickens’ herunder.

Læs også: Vince Staples bliver taget til fange i ny video til ‘Norf Norf’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af