Her er ugens 10 fedeste fester

Med Strøm, Skydeklubben og Sommer.Chillout i Aarhus.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eksotiske toner på Ydre Nørrebro
Med en mission om at give dansevenlige genrer som balearic, afro, italo, boogie og jazzfunk mere opmærksomhed arrangerer Studio Antibes fester i hovedstaden på skiftende locations. Fredag indtager de Sigurdsgade 39, hvor australske Andreas Fox er hovednavn, suppleret af svenske Prins Emanuel, Golden Ivy og Gucci Jehova.

Studio Antibes
Fredag den 14. august
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rave på hemmelig stripklub
Et af de mest interessante off venue-arrangementer på sidste års Strøm fandt sted på den hemmelige Vesterbro-stripklub, Crystal Club, gemt under restauranten Koh-I-Noor på Vesterbrogade. Det var en succes, så i år har festivalen og festentreprenørerne i Rare Nights inviteret tyske Florian Kupfer til at optræde samme sted.

Strøm & Rare Nights
Fredag den 14. august
Crystal Club
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Synth-overload på Bakken
The Blitz Club er navnet på en legendarisk 80’er-London-klub – og på en ny klub på Bakken. Meget passende er fokus sidstnævnte sted på glitrende og syntetisk synthpop fra navne som Depeche Mode, Kraftwerk, Pet Shop Boys og New Order. Til at udvælge de bedste floor fillers er Kim Kemi, Leslie Ming og Rebecca Molina hyret ind.

The Blitz Club
Fredag den 14. august
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop galore på Loppen
Opskriften er simpel: Et dansegulv, et lydsystem, en bar, et par pladespillere og mixere, og sidst men ikke mindst et pakket line-up af dj’s, der serverer hiphop, r’n’b, dancehall og alt derimellem hele natten. Bag pulten finder man blandt andre DJ Graded, John Vincent, Phase5 og Serbern.

Get-down @ Loppen
Fredag den 14. august
Loppen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skydeklubben indtager Refshaleøen
Der er lagt i ovnen til en ekstraordinær oplevelse, når festaberne fra Skydeklubben inviterer til todelt fredagsfest på Refshaleøen. Fra kl. 15 til solnedgang er der open air-sessions med lokale navne, gratis for alle, hvorefter festen flytter over på en nærliggende båd, hvor man mod entré kan opleve Jan Oberlaender, Cobretti og Strung Fellows.

Skydeklubben Open Air & Boat Party
Fredag den 14. august
Refshalevej 167
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kvinderne overtager KB18
Strøm og Kapow går under festivalen sammen om en to-dages workshop, hvor der er fokus på kvinder, queers og minoriteter i det elektroniske miljø. Det hele afsluttes med en selvproklameret feministisk techno-eksplosion på KB18, hvor blandt andre tyske Paula Temple og Søs Gunver Ryberg vil stå for soundtracket.

Kapow & Strøm Presents: Feminist Techno Explosion
Fredag den 14. august
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Gents
Pop på BlueVelvet
Københavner-duoen Gents spiller popmusik med masser af disco-inspiration, og fredag på BlueVelvet er der både koncert og premiere på deres nye musikvideo. Theodor Clausen og Frederik Tollund står klar bag dj-pulten før og efter.

Gents x BlueVelvet
Fredag den 14. august
BlueVelvet
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gratis sommerfest i Aarhus
Sommer.Chillout.Aarhus vender tilbage i Ceresparken, og i år er endagsfestivalens lineup stærkere end nogensinde med blandt andre Lord Siva, Anya, Wangel og M.I.L.K. – og så er det stadig gratis at komme ind.

Sommer.Chillout.Aarhus
Lørdag den 15. august
Ceresparken
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strøms sidste rave
Årets Strøm Festival siger farvel med manér, når der inviteres til finale-rave i Volume på Vesterbro, hvor to af det samlede programs fineste bookinger, Sherwood & Pinch og Andy Stott, begge er sat til holde gryden i kog, mens Dark Matters sørger for bevidsthedsudvidende visuals.

Strøm Rave i Volume
Lørdag den 15. august
Volume
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Søndagsfest på Islands Brygge
Det er holdet fra Kulturshot, der står bag dette søndagsevent, som pt. har over 7.000 tilmeldinger på Facebook. Ergo: Islands Brygge skal nok blive tætpakket, når dj’s som Djuma Soundsystem og Strung Fellows langsomt men sikkert skruer tempoet i vejret i løbet af dagen.

Sunday Hygge at Bryggen
Søndag den 16. august
Islands Brygge
Læs mere om arrangementet på Facebook

Husk, at ugen også byder på en masse andre Strøm-arrangementer.

Læs også: Strøm: Otte must-sees under ugens elektroniske festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af