Pharrell har Tyler i studiet: Hør uudgivet N.E.R.D.-nummer og Michael Jackson-anekdote

Pharrell har sit eget program kaldet ’OTHERtone’ på Apple Musics nye radiostation Beats 1. I den seneste udsendelse havde han besøg af Tyler The Creator, og i løbet af den to timer lange session kom de vidt omkring i deres samtale: Fra at møde Denzel Washington og Hans Zimmer på Coachella til begejstringen for Iggy and the Stooges til at modtage et opkald fra Michael Jackson, mens man er i studiet med Justin Timberlake.

Pharrell spillede også et hidtil uudgivet nummer med N.E.R.D., en sprælsk og funky sag med titlen ’Locked Away’. Den kan høres HER. Vil man høre Pharrell fortælle om sit møde med Michael Jackson, kan man se en video HER. Og ønsker man at høre hele programmet, kan man streame det HER.

Læs også: Pharrell slår et helhjertet slag for friheden i ny musikvideo

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af