Wonderfestiwall fuldender årets program med otte nye navne – blandt andet Karl William og Laid Back

Wonderfestiwall fuldender årets program med otte nye navne – blandt andet Karl William og Laid Back
Karl William på Trailerpark Festival. (Foto: Marcus Andreassen)

Festivalsæsonen lakker stille og roligt mod enden, men der er lige et par uger endnu, hvor koncerter i det fri er toppen af poppen. Den 20.-23. august vender Wonderfestivall tilbage, og festivalen på Bornholm har netop fuldendt årets program med otte nye navne: Karl William, Steen Jørgensen, Laid Back, Kenton Slash Demon, The Eclectic Moniker, Adrian Lux. Lyves og Mads Björn.

Wonderfestiwall foregår som altid for foden af Hammershus og har udover ovenstående et særdeles stærkt program klar bestående af blandt andre Suspekt, Bikstok, L.O.C., Jonathan Johansson, Rangleklods og The Minds of 99.

Tjek det endelige program på festivalens website HER.

Læs anmeldelse: Karl William på Trailerpark Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af