Get rich or die trying: Her er verdens bedst tjenende rappere

Get rich or die trying: Her er verdens bedst tjenende rappere

Der laves udmærkede mængder penge i hiphop. Magasinet Forbes har offentliggjort en liste over verdens bedst betalte hiphop-typer, og igen i år er vi ude i en hanekamp mellem millionærer. Årslisten er beregnet ud fra hiphop-bossernes indtjeninger fra både turnéer, plade- og streamingsalg, merchandise og øvrige big business-foretagender.

Sean Combs aka. P. Diddy indtager igen i år førstepladsen som den bedst tjenende hiphop-mogul. Skønt han disse dage ikke gør sig så meget i optrædener, strømmer der ufortrødent dollars ind på kontoen (mere præcist omkring 60 millioner årligt) via blandt andet hans TV-netværk Revolt, tøjlinjen Sean John samt Aquahydrate-vand og Ciroc-vodka.

På den stærk andenplads finder vi i år Jay Z, der efter et udmærket år i chefstolen hos Roc Nation samt på turné med hustruen, sikrede sig en solid årsløn på 56 millioner dollars. 17 millioner længere ned på listen finder vi Drake, der med både omfattende turné samt surprise-udgivelsen ‘If You’re Reading This It’s Too Late’ har haft sit bedste million-år nogensinde.

Selvom der er nogle fornemme millionbeløb i spil, må selv hiphoppens førsteplads se sig slået af dj’ernes ditto. Her indtager Calvin Harris den ubestridte førsteplads med 66 millioner indtjente dollars i 2015.

De øvrige 22 kunstnere, der kan smutte ud og erhverve sig spritnye grillz, findes herunder. Derudover har vi en række gutter, der lå lunt i svinget, men som manglede et par nuller på kontoen, førend de kunne komme i top 20. Det drejer sig om blandt andre DJ Khaled, Young Jeezy, Nas, Tyga, A$AP Rocky, Mac Miller og 2 Chainz.

Læs også: De rige bliver rigere: Se listen over verdens bedst tjenende dj’s

1. Diddy – 60 millioner dollars
2. Jay Z – 56 millioner dollars
3. Drake – 39 millioner dollars
4. Dr. Dre – 33 millioner dollars
5. Pharrell Williams – 32 millioner dollars
6. Eminem – 31 millioner dollars
7. Kanye West – 22 millioner dollars
8. Wiz Khalifa – 21,5 millioner dollars
9. Nicki Minaj – 21 millioner dollars
10. Birdman – 18 millioner dollars
11. Pitbull – 17 millioner dollars
12. Lil Wayne – 15 millioner dollars
13. Kendrick Lamar – 12 millioner dollars
14. J. Cole – 11 millioner dollars
15. Snoop Dogg – 10 millioner dollars
16. Rick Ross – 9 millioner dollars
17. Tech N9ne ­­– 8,5 millioner dollars
18. Ludacris – 8 millioner dollars
19. T.I. – 6 millioner dollars
20. Macklemore & Ryan Lewis – 5,5 millioner dollars

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af