Her er ugens 10 fedeste fester

Med Kødbyfest, StarDome, Stengades fødselsdag og Compton-stemning.

Compton-efterfest
Torsdag aften holder vi sammen med Tuborg og Empire Bio særvisning af ‘Straight Outta Compton’-filmen, hvilket bliver efterfulgt af et afterparty på Rust. Her er selvfølgelig vestkyst-hiphop på programmet hele natten, og bag pulten finder man Phil Jones, Luke Rocc, DJ Whut og sidst man ikke mindst Nicholas ‘Coldhands’ Kvaran fra Den Gale Pose, der i 90’erne var i L.A. og producere for netop N.W.A.

Official ‘Straight Outta Compton’ afterparty
Torsdag den 17. september
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Kunstprojekt med efterfest
Baijie Curdt-Christiansen, Emille Sofie Hyttel og Maria Amtoft Mikkelsen står bag Visceral Distance – et konceptuelt kunstprojekt, der torsdag fejres på BLAA Galleri med koncert af Nils Grøndahl og dj-sets fra Tobias Winberg og Emma Acs. Efterfesten foregår på Drone med koncert fra Grand Prix, mens Patz Koci fra Less Win og Secret Life efterfølgende overtager pladespillerne hele natten.

Visceral Distance
Torsdag den 17. september
BLAA Galleri + Drone
Læs mere om efterfesten på Facebook

Torsdage på Bakken
Brandy kører ufortrødent videre, og torsdagsklubben på Bakken (der blandt andet køres af Eloq og Anders Dixen fra AV AV AV) har denne uge inviteret OHOI!’s Tim Driver ind som æresgæst. Nik Boogie styrer aftenens løjer bag mikrofonen.

Brandy
Torsdag den 17. september
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

StarDome åbner med Berliner-fest
På fredag er der åbningsfest i Heinekens nye StarDome – et kulturcenter i Søndermarken, der blandt andet skal lægge hus til et par ekstravagante kluboplevelser. Til jomfruturen bliver StarDome overtaget af den berømte Berliner-klub Watergate (kendt for deres LED-loft), som stiller med et monstrøst trekløver af tyske house- og techno-dj’s i form af Ellen Allien, Stassy og Sebo K. Kenton Slash Demon spiller også et live-set, men husk at komme tidligt: Festen varer fra 16.00-23.00, der er fri entré og gratis Heineken kl. 16-17.

Watergate Nacht Copenhagen
Fredag den 18. september
StarDome
Læs mere om festen på Facebook

Stengade fejrer sig selv
Efter at hedengangne Stengade 18 blev lukket ned, er det nu fem år siden, at nye folk droppede ’18’ og genåbnede spillestedet. Det bliver fejret med eftertryk fra fredag til søndag med alt fra Gooms rundtossede psychrock og First Hates kølige synthpop til den anarkistiske electro-musiker DJ Hvad og RubA’Dub Sundays-crewet.

Stengade’s 5th Birthday Bash
Fredag den 18. september
Spillestedet Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Højt Til Loftet med EaggerStunn
Det nye Ungdomskulturhus i Aarhus skal åbnes, og det står folkene bag Højt Til Loftet for med et brag af et lineup, der blandt andet tæller dancehall/reggae-duo EaggerStunn og Hukaos-charmør Thøger Dixgaard.

Højt Til Loftet
Fredag den 18. september
Ungdomskulturhuset
Læs mere om festen på Facebook

Grime-fest i Pumpehuset
Der er grime og hiphop for alle pengene, når vi fredag inviterer til Soundvenue Session med håbet Stormzy og veteranen Big Narstie fløjet ind fra London. John Vincent og Emil Boye tager sig af dj-tjansen i løbet af aftenen, mens der er dansk support fra Jamaika + Force One og Jmix + Cannibal Records.

Soundvenue Session: Stormzy + Big Narstie
Fredag den 18. september
Pumpehuset
Læs mere om arrangementet på Facebook

Støttekoncert
Måske ikke så meget en fest, men et stærkt og solidarisk koncertarrangement med et godt formål i disse tider. Liss, Marching Church og Lust For Youth er blandt andet på programmet i Ungdomshuset, hvor alt overskud går til at støtte folk på flugt.

Støt folk på flugt
Fredag den 18. september
Ungdomshuset
Læs mere om arrangementet på Facebook

Asfaltfest i Kødbyen
Strengt taget er sæsonen for gadefester ved at være ovre, men det ser man stort på i Kødbyen. Her kan man lørdag komme til Kødbyfest fra kl. 15 og gå på opdagelse i området blandt gallerier og restauratører og erhvervsdrivende – eller også kan man snuppe en øl i solen (krydsede fingre!) og nyde det indbydende musikprogram. Første mand på musikkontoret er spanske Emil Vivas, der plejer at fylde pladetasken med rock, soul og r’n’b fra 60’erne. Han bliver senere på dagen afløst af Pato og Vinnie Who, inden Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole lukker festen ned.

Kødbyfest
Lørdag den 19. september
Kødbyen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Power couple bag pulten
Lørdagens program på Natbar byder på to kære venner af huset, der begge har sat deres solide aftryk på Københavns natteliv i årevis. Bag pulten står således et regulært power couple i form af Christian d’Or og Cohnny Jazz, der begge er eksperter i at grave dansable sjældenheder frem fra deres bugnende pladesamlinger.

Natbar: Christian d’Or & Cohnny Jazz
Lørdag den 19. september
Bremen
Læs mere om festen på Facebook 

Læs også: Jokeren om sine vilde 90’ere i L.A. som producer for Eazy-E og Ice Cube: »Alle gik med våben«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af