Premiere: Thøger Dixgaard danser sig ‘Tæt på’ Anya i sommerlig musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du ikke helt har affundet dig med at skulle give slip på sommeren 2015, er Thøger Dixgaard klar til at sende solskins-vibes i din retning. Iført Hawaiiskjorte, solbriller og sokker i klipklapperne storhygger Hukaos-medlemmet sig nemlig i det forførende sommer-Danmark i den dugfriske musikvideo til den funky popskæring ‘Tæt på’.

Badet i solskin og omgivet af lyng og fuglefløjt danser Dixgaard rundt i (eller rettere: på taget af) et sommerhus, som han via en invitation skrevet med charmerende kragetæer får inviteret r’n’b-sangerinden Anya til at besøge. Men selv om der ikke umiddelbart er romantik i luften, er der heldigvis godt med fængende, funky sommerstemning, tilbagelænede beats, old school keyboard-flader og hitstemte blæsere.

Nummeret er hentet fra Dixgaards forårs-ep, ‘OK’ og kan sandsynligvis opleves på setlisten, når han med sin Hukaos-hjemmedreng Louis Rostum drager på fællesturné i løbet af efteråret.

Læs også: Thøger fra Hukaos: Her er ni sange, der har defineret mig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af