Her er ugens syv fedeste fester

Ugens festudvalg er short but sweet med blandt andet AV AV AV, 90'er-r'n'b og Emma Acs-release.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Emma Acs fejrer nyt album
Efter fire års tilløb er den danske syrepopprinsesse Emma Acs klar med sit andet studiealbum, ’Give in to Whatever’. Det fejrer hun på Brass Monkey, hvor man kan snuppe sig en kulørt drink i en kraniumkop og lægge ører til oplæsning fra digteren Casper Eric og dj-sets fra Esben Weile Kjær, Nis Bysted og Bastian Emil.

Emma Acs ‘Give in to Whatever’-releasefest
Fredag den 2. oktober
Brass Monkey
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Supertrio holder efterfest i Kødbyen
Fredag aften giver AV AV AV en udsolgt koncert i Lille Vega, men den danske supertrio sammensat af producerne Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad er slet ikke klar til at slutte festen, når gardinener bliver trukket for på Vega. Specielt Eloq og Unkwon har været tilknyttet Bakken i mange år, og den officielle efterfest finder da også sted på den ombyggede bar og klub i Kødbyen, hvor trioen har lovet både at drikke sig fulde og rykke om bag dj-pulten. Måske på samme tid?

AV AV AV – Den allervildeste efterfest
Fredag den 2. oktober
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nostalgisk musiktrip
Mariah Carey, Destiny’s Child, Toni Braxton, En Vogue, Prince og Michal Jackson. Listen over musikalske 80’er- og 90’er-ikoner er lang, når Rust lørdag inviterer til ’RnB Reunion’. Til at udvælge de helt rigtige tracks er fire rutinerede fyre i form af Phase 5, Jason Rivera, Alonso Gonzalez og DJ Tee hyret ind.

Old school r’n’b-reunion #2
Fredag den 2. oktober
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natkoncert og legender bag pulten
Fredag aften har Natbar sammensat et gennemført aften- og natteprogram, der burde kunne holde festen kørende til den lyse morgen. Først er der natkoncert med popkvintetteten Coco Moon, der barsler med et nyt album, hvorefter de to levende danske hiphoplegender DJ Noize og Typhoon sætter strøm til pulten. Mikkel Sönnichsen starter det hele op som dj.

Natbar
Fredag den 2. oktober
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap23
Asfaltbal under Knippelsbro

Sæsonen for udendørsfester vil ikke dø og bliver i hvert fald forlænget denne weekend, hvor festarrangørgruppen Søkoen står bag en fest under Knippelsbro, hvor overskuddet går til at støtte Røde Kors’ arbejde for bådflygtninge i Syd- og Østeuropa. Den musikalske side af sagen er lagt i sikre hænder hos en håndfuld af Københavns mest aktive og rutinerede feststartere. Copyflex fyrer op under den tropiske bas i selskab med Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole, Ladybox, Cohnny Jazz og Rasmus Schack.

Søkofest
Lørdag den 3. oktober
Under Knippelsbro
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Berlin rykker ind på Boxen
Berghain/Panorama Bar-klubbens tilknyttede Ostgut Ton-pladeselskab vender tilbage til Culture Box – denne gang endda med et tag-team i form af Panorama Bar-residents Gerd Janson og nd_baumecker, der bliver støttet op af lokale Apeiron Crew i kælderen.

Ostgut Ton Nacht with Gerd Janson
Lørdag den 3. oktober
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 To dages fest på KB18
Kulturshot på KB18 er tibage og denne gang over en hel weekend: Fra lørdag kl. 24 kan man rykke igennem næsten uafbrudt et døgn frem. Første etape byder blandt andet på tyske Jan Oberlander og Gottlieb Scheppert, inden klubben klargøres fra kl. 8.30-12, hvorefter folk som svenske Kråkan og tyske David Dora klør på til kl. 22.

Kulturshot 2gether
Lørdag den 3. oktober
KB18
Læs mere om festen på Facebook 

Læs også: 16 koncerter du skal opleve i oktober – med Major Lazer, Soak, Low og The Minds of 99

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af