Nice guy Will Smith medvirker i musikvideo for første gang i ti år

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hollywood-stjernen og den professionelle nice guy Will Smith gjorde for nylig ‘comeback’ med et vers på Bomba Estéreos ‘Fiesta’-remix. ‘Comeback’ skal forstås på den måde, at han ganske vist vendte tilbage til musikken for første gang i ti år, men måske skulle have ladet være, for hans gæstevers var ikke noget at råbe hurra for.

Nu er der ikke desto mindre kommet en musikvideo til sangen, hvor den columbianske gruppe danser løs i karnevalskostumer i en lagerhal, mens Smith holder sig til en hullet, grå hættetrøje. Der er dog ikke meget hood over ham, og med linjer som »hola Mamacita, go get me a beer-a« og »’cause it’s hot shit only, you know me / OG, high class and low key« kan det ikke andet end at føles en anelse påtaget.

Det ser dog ud til, at Will Smith mener sit comeback seriøst, for han arbejder angiveligt på ny musik og har planer om at tage på verdensturné næste sommer sammen med sin gamle makker, DJ Jazzy Jeff. Det fortalte han til Beats 1-værten Zane Lowe for nylig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af