Bremen inviterer på Nye Toner kurateret af Broken Twin, Hymns From Nineveh og Ice Cream Cathedral

Bremen inviterer på Nye Toner kurateret af Broken Twin, Hymns From Nineveh og Ice Cream Cathedral
Broken Twin.

Siden 2012 har Bremen Teater lagt hus til arrangementet Nye Toner, hvor etablerede danske musikere kuraterer mindre kendte navne fra den danske musikscene. Der har været i alt ti arrangementer, hvor blandt andre Anya, Folkeklubben, Kentaur og Mø er blevet ført frem som nye, lovende artister.

Lørdag den. 5. december åbner Bremen for 11. udgave af Nye Toner. Her præsenteres de tre upcoming navne Skuggi Spila, Double Moon Mirage og We Like We.

Anders Bach fra Ice Cream Cathedral præsenterer Skugga Spila, der spiller nordisk indiepop. Bach siger: »Skuggi Spilas sangskrivning er funderet i solid melodik, og de arbejder simpelt og abstrakt i spændingsfeltet mellem det nære og det fjerne, det skrøbelige og det storladne, allertydeligst i deres insisterende duetter. De jagter det dramatiske og det sublime. Det er svært ikke at synes om«.

Jonas Petersen, manden bag Hymns From Nineveh, præsenterer folk-duoen Double Moon Mirage, om hvem han siger: »De skriver tidløse sange, som rører mig. Sange som smitter med glæde og vemod, og minder mig om alt det, der var smukt engang, og som stadig er det. Sange, jeg næsten havde glemt, jeg havde brug for«.

Majke Voss Romme, der udgør Broken Twin, præsenterer lydkollektivet WeLikeWe og siger: »Jeg så WeLikeWe, da de spillede på Roskilde og blev virkelig grebet af musikken. Der er intensitet og nerve, og jeg er beæret over at få lov til at præsentere dem – og glæder mig til at høre dem igen!«

Nye Toner: Skugga Spila, Double Moon Mirage, WeLikeWe
5. december 2015
Bremen Teater
Billetpris: Gratis entré

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af