Hør Sam Smiths coverversion af Amy Winehouses ‘Love Is a Losing Game’

I dag er deluxe-udgaven af Sam Smiths debutalbum, ‘In the Lonely Hour’, landet. Udover at inkludere den deprimerende ‘Drowning Shadows’ indeholder den også en coverversion af Amy Winehouses ‘Love Is a Losing Game’, som i går fik premiere på BBCs Radio 1 . Nedenfor kan du høre sangen og et efterfølgende interview med Sam Smith, hvor han snakker om dokumentarfilmen ‘Amy’.

Han siger blandt andet: »Folk har det med at glemme min alder. Jeg var 11 år gammel, da ‘Frank’ udkom […], og det album har virkelig formet mig som kunstner og formet mit syn på musik og mit forhold musikkens tekst. Ved at se filmen blev jeg mindet om, hvordan det var at være 11 år gammel«.

Albummet kommer samme dag som nyheden om en kommende Amy Winehouse-biopic.

Læs også: Svensk stjerne favorit til rollen som Amy Winehouse i ny film

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af