The Minds of 99 og Volbeat klar til Tinderbox

The Minds of 99 og Volbeat klar til Tinderbox
Foto: Daniel Hjort

Startskuddet er gået, og de danske festivaler er i samlet flok i fuld gang med at kridte stregerne op til næste års plakater. Tinderbox er nu klar med den tredje annoncering indenfor bare to uger, og der er kommet dansk rock på programmet med The Minds of 99 og hovednavnet Volbeat.

Volbeat satte i august rekord, da de med 37.000 solgte billetter spillede den største enkeltstående koncert med et dansk navn nogensinde. Det foregik sjovt nok i Tusindårsskoven i Odense, hvor Tinderbox også holder til. Nu vender de tilbage for at lukke fredagens program. Volbeat er desuden også blevet offentliggjort til Nibe Festival.

The Minds of 99 har netop udgivet deres andet album ‘Liber’ og meldte for nylig også deres ankomst til NorthSide.

De to danske bands slutter sig til et program, der i forvejen bestod af Rammstein, The National, Dizzy Mizz Lizzy, Malk de Koijn, Lukas Graham og The 1975.

Læs interview: The Minds of 99: »Det er en håbløst umoderne plade, vi har lavet. Og det er perfekt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af