Her er ugens 10 fedeste fester

Med Trentemøller på den nye Underbar, Konfetti og Gents-releasefest.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Saint Cava spiller gratis til anden omgang Konfetti
I sidste uge blev torsdagskonceptet Konfetti – vores samarbejde med Copenhagen Street Food – sparket i gang med en koncert med Lord Siva. I denne uge kan man opleve den mere end lovende r’n’b-duo Saint Cava, der tidligere i år optrådte på Roskilde Festival, hvorefter P6 Beat-vært Mads Axelsen vender plader.

Konfetti
Torsdag den 10. december
Papirøen
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

80’er-glad duo fejrer debut-ep i Kødbyen
Deres nye ep hedder godt nok ’Embrace the Future’, men den danske duo Gents er altså utrolig glad for 80’erne, hvis melankolske synthpop er den åbenlyse referencekilde i Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkkes første (og ganske fornemme) samling sange, der blandt andet den uimodståelige single ’Circles’. Udgivelsen fejres fredag på Harvey i Kødbyen, hvor duoen selv lægger ud med koncert, inden Louis Petri, Kasper Marott og Lazer overtager dj-pulten til en efterfest, der eftersigende bliver ved hele natten.

Gents releasefest
Fredag den 11. december 
Harvey
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Prøjser-techno og Kasper Bjørke på Culture Box
En af weekendens bedste techno-treats finder man som sædvanligt på Culture Box. Fredag er tyske Kollektiv Turmstrasse – der i virkeligheden er en duo – booket ind som trækplaster i Black Box, hvor lokale Kim Kemi og Løwenstein også holder hof. I Red Box holder Kasper Bjørke til sammen med Sexy Lazer og svenske Matt Karmil.

Culture Box Presents: Kollektiv Turmstrasse
Fredag den 11. december
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES5664
Dj-talenter viser sig frem

Nogen gange føles det som om, at halvdelen af Københavns indbyggere er dj’s, men fredag aften bliver fårene skilt fra bukkene, når Rust fyrer op under deres fjerde udgave af ’The Showcase’, hvor hele 39 pladevendertalenter optræder på tre scener med alt fra r’n’b, hiphop og disco til techno, house og electro.

The Showcase
Fredag den 11. december
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dyster fredagsfest på Bakken
Enjoy er en af de faste festleverandører på Bakken i Kødbyen, og fredag fyrer de op under et solidt line-up. Engelske Static Palm og lokale Standard Living giver koncert (sidstnævnte sågar deres live-debut), mens dj-pulten indtages af Emma Acs, Broderen (fra Communions) og Enjoy-bagmand Lasse Dearman.

Enjoy
Fredag den 11. december
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap11
Berliner-stemning i Aarhus
Blassmanjazz er oprindeligt fra Madrid, men som så mange andre dj’s og producere er han rykket til Berlin, hvordan han opererer i soulet house. Fredag kommer han forbi Berlin Calling-arrangementet på Double Rainbow med både et live- og et dj-set.

Berlin Calling #6
Fredag den 11. december
Double Rainbow
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trentemøller går under jorden
Sidste weekend slog Underbar for første gang dørene op til kælderlokalet ved Vandkunsten med en solid åbningsfest. Lørdag bliver der skruet yderligere op for blusset, når selveste Trentemøller går under jorden, hvor han spiller back to back med T.O.M. Aftenens live-indslag er koncert med de lokale shoegazerockere i Collider, mens man kan flytte fødderne til dj-sets fra de rutinerede herrer Christian d’Or, DJ Gul og Luke Rocc.

Underbar x Trentemøller & T.O.M.
Lørdag den 12. december
Underbar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rendyrket techno på KB18
Dismantle-klubaftenen på KB18 kan lørdag skrive to år med hårdtslående techno-fester på cv’et, hvilket bliver fejret med live-sets fra de to briter AnD og Dax J. Strøm Festivals Pernille og Dismantle-residents runder dj-programmet af.

Dismantle 2yrs Birthday
Lørdag den 12 december
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap35
Natbar

En del af Natbar-charmen er selvfølgelig klubbens soundtrack, der er lige dele fest og genkendelsens glæde. Derfor går en række af de stærke dj’s også igen, og denne lørdag er det to garvede Natbar-dj’s der står klar i form af Simon Dokkedal og Gisli Galdur.

Natbar
Lørdag den 12. december
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Søndags-techno på Jolene
Til alle dem, der ikke skal noget mandag morgen, inviterer Twin Cities til søndags-techno på Jolene. Æresgæsterne er DJ Dustin og Konstantin fra det tyske pladeselskab Geigling, mens lokale Kasper Marott runder lineuppet af.

Twin Cities x Geigling
Søndag den 13. december
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Vi kårer: Årets 15 bedste danske album

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af