Mark Ronson til Heartland Festival – tre øvrige navne annonceret

Mark Ronson til Heartland Festival – tre øvrige navne annonceret

Det har ikke skortet på de store koncertannonceringer her i december, og her er endnu en tidlig julegave: Heartland Festival har netop offentliggjort, at Mark Ronson kommer og spiller på næste års festival – med et dj-set vel at mærke. Endvidere er Thomas Dybdahl, Mikael Simpson og Blaue Blume føjet til programmet.

Heartland Festival er en ny festival, der løber af stablen for første gang den 10.-11. juni næste år og kommer til at foregå ved Egeskov Slot på Fyn. De første annoncerede navne var Sun Kil Moon og Low.

»Heartland Festival er et helt nyt bud på en festival, der ikke ligner andre af de festivaler, vi kender i Danmark, men som har succes i andre lande, f.eks. England og Holland. At kunne skabe en ny type festival herhjemme og oven i købet at kunne gøre det på et af de smukkeste steder i verden er en drøm, der går i opfyldelse«, udtalte festivalens direktør og idémand, Ulrik Ørum-Petersen, da Heartland blev annonceret i slutningen af oktober.

Læs også: Mark Ronson på vores liste over årets bedste tv-optrædener

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af