Nobels Fredspris: Se Møs storslåede optræden med ‘Lean On’ og ‘New Year’s Eve’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle koncerter husker man bedre end andre, og denne lørdag vil formentligt være printet i Karen Marie Ørsteds hukommelse længe. Her optrådte klædt i hvid kjole nemlig til uddelingen af Nobels Fredspris i Oslo, hvor hun indtog scenen med ‘Lean On’ og nytårssangen ‘New Year’s Eve’, som havde premiere på internettet for lige knapt et år siden.

Nobels Fredspris blev uddelt til ’National Dialogue Quartet’ fra Tunesien.

»Jeg har den dybeste respekt for Nobels Fredspris – ikke kun den, men alle former for anerkendelse til dem, der prøver at gøre verden bedre. At skulle optræde til Nobel Fredspris koncerten og være med til at sprede budskabet om National Dialogue Quartet’s meget vigtige arbejde er en stor ære«, sagde Mø, da det i starten af december blev annonceret, at hun skulle spille på aftenen.

Læs også: Se Møs overdådige ‘Kamikaze’-video – danser løs i Ukraine

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af