Se Lukas Grahams amerikanske tv-debut hos Conan O’Brien

Se Lukas Grahams amerikanske tv-debut hos Conan O’Brien

For nyligt løb han afsted med tre statuetter ved Danish Music Awards og satte sig på musikplakaterne til både NorthSide og Tinderbox. Men det er ikke kun i det ganske danske, Lukas Graham tager kegler – i aftes fik Graham og gutterne nemlig deres amerikanske tv-debut hos Conan O’Brien.

Nok kan man tage Lukas Graham ud af sit chillede Christiania, men man kan ikke tage den chillede christianit ud af Lukas Graham – heller ikke i bedste sendetid. Den gode Graham var nemlig iført shorts, sneaks og omvendt kasket, idet han tilbagelænet croonede igennem på singlen ‘7 Years’, der er hentet fra hans selvbetitlede andet album, der udkom tidligere på året.

Se hele klippet fra Conan O’Briens show, ‘Conan’, lige HER.

Læs også: Her er de nominerede til kritikerprisen Steppeulven 2016

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af