Soundvenue og Copenhagen Street Food præsenterer Saint Cava til ny omgang Konfetti

Soundvenue og Copenhagen Street Food slår i de kommende kolde måneder kræfterne sammen for at sprede varme, glæde, god musik og lækker mad, der kan agere modspil til decembers julesange og flæskestege.

Vi kalder det Konfetti, og på udvalgte torsdage vil vi præsentere et live act og dj’s, som du kan nyde på Papirøen ganske gratis i kombi med mad fra Copenhagen Street Foods mange foodtrucks og stader.

Anden omgang går løs på torsdag kl. 19, hvor r’n’b-duoen Saint Cava spiller live, hvorefter P6 Beat-vært Mads Axelsen overtager dj-pulten.

Saint Cava har haft et flot debut-år. Først og fremmest takket være den kuldslåede og forførende r’n’b på producer Andreas Vasegaard og sangerinde Erika Casiers flotte debut-ep ‘Bliss’, men 2015 er også blevet krydret med koncerter til Vegas Udvalgte og på Roskilde og Trailerpark Festival.

Konfetti præsenteres i tæt samarbejde med Lenovo.

Konfetti feat. Saint Cava (live) + Mads Axelsen (dj-set)
Papirøen, København
Torsdag den 10. december, kl. 19-23
Fri entré
Tilmeld dig på Facebook HER

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af