Bekræftet: LCD Soundsystem vender tilbage med nyt album

Bekræftet: LCD Soundsystem vender tilbage med nyt album

Det har været en nervepirrende neglebider at være LCD Soundsystem-fan de seneste måneder. Allerede i efteråret begyndte comeback-rygterne at svirre heftigt for desværre at blive manet direkte tilbage i jorden igen. Håbet genopstod dog fra asken med det dystre julenummer ‘Christmas Will Break Your Heart‘, og med gårsdagens nyhed om, at James Murphy og co. indtager den californiske Coachella-festival, begyndte vi for alvor at krydse lemmer for et comeback fra ‘the North American Scum’ og all his friends.

Nu har Murphy endelig bekræftet, at LCD Soundsystem ikke blot vender tilbage for at spille på Coachella – comebacket kommer til at bestå i en større turné samt en spritny plade i 2016.

Det kommende album vil blive det første nye fra Murphy og co. i fem år, siden de mellem 2005 og 2010 bød på tre solide skiver. Siden da har Murphy i stedet fokuseret på andre projekter, såsom at hjælpe til med Arcade Fires ‘Reflektor’, producere musik til Noah Baumbach-film og ikke mindst åbne en vinbar.

Men nu er den produktive altmuligmand heldigvis på vej tilbage i studiet med sit LCD-slæng for (med egne ord) at »(…) færdiggøre dette album og gøre det så fucking godt, som vi overhovedet kan«.

Læs også: 10 koncerter du skal opleve i januar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af