NorthSide: Jamie xx og The Chemical Brothers fører an i ny bandpakke

NorthSide: Jamie xx og The Chemical Brothers fører an i ny bandpakke

NorthSide har netop føjet fire nye navne til programmet: Jamie xx, The Chemical Brothers, Duran Duran og Damien Rice.

Herinde er vi naturligvis godt glade for Jamie xx-bookingen. Hvorfor? Fordi vi kårede producerens ‘In Colour’-album til det allerbedste i 2015 og samtidig havde to singler med på vores lister over årets 30 bedste sange. Jamie xx lukker NorthSide lørdag nat.

The Chemical Brothers spiller fredag, og den britiske duos massive big beat-produktioner og lange række af hits skal nok også sætte gang i nattefesten. Koncerten bliver duoens første i Danmark siden 2008 og kommer i kølvandet på sidste års album, ‘Born in the Echoes’.

Udover den irske singer/songwriter Damien Rice skal man selvfølgelig ikke glemme poplegenderne i Duran Duran, der kommer til at skabe naturlig fællessang med numre som ‘Rio’ og ‘Girls on Film’. Duran Duran spiller søndag.

Det har været en vild uge i festivalland med nye navne til også Roskilde Festival, Musik i Lejet og Smukfest.

Læs også: Her er 16 koncerter du skal opleve i februar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af