Ukendt Kunstner tager på danmarksturné – og deler nyt om kommende album

Ukendt Kunstner tager på danmarksturné – og deler nyt om kommende album

Der står allerede ‘Ukendt Kunstner’ på både NorthSides og Tinderbox‘ festivalplakater. Men nu er der godt nyt til alle de fans, der synes, der er lidt for lang tid til sommerens festivaler. Det succesfulde makkerpar hopper nemlig i tourbussen for at spille Danmark tynd i løbet af foråret.

Sidste år kunne vi ligeledes opleve den danske duo, bestående af producer Jens Ole McCoy og ordsmed Hans Phillip, skyde foråret i gang flankeret af S!vas i allerbedste ‘watch the throne’-stil på deres fælles ‘Stein Bagger’-turné. Denne gang er S!vas dog taget i forvejen og varmer det ganske danske op allerede fra februar på sin ‘Problema’-soloturné.

Man kan forestille sig, at Ukendt Kunstners forestående turné vil byde på ørehængere ‘Neonlys’ og ‘Forbandede Ungdom‘. Men måske der også falder et par helt nye numre af fra duoen – de har nemlig netop løftet sløret for et kommende album, der vil få titlen ‘Den anden side’.

Sidst vi hørte nye hymner fra duoen, var da de indtog P3 Guld-awardshowet. Her spillede de nemlig et endnu unavngivet ømt nummer, inden de løbe med aftenens hovedpris, P3 Prisen.

Se turnéplanen herunder. Billetterne er sat i salg og kan købes via de respektive spillesteders hjemmesider.

Læs også: Årets 10 bedst klædte mandlige kunstnere – bl.a. Ukendt Kunstner

Ukendt Kunstner
31/3: Posten, Odense
1/4: Gimle, Roskilde
2/4: Store Vega, København
7/4: Vershuset, Næstved,
8/4: Elværket, Holbæk
9/4: Train, Aarhus
14/4: Sønderborghus, Sønderborg
15/4: Bygningen, Vejle
16/4: Skraaen, Aalborg

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af