Video: iLoveMakonnen danser New York tynd (og hygger med kæmpebamse) i hyldest til Gucci Mane

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Godt nok har Gucci Mane en solid tendens til at være på kant med loven, men heldigvis er hans hjemmedrenge overmåde on fleek. Da Atlanta-rapperen i oktober sidste år endnu engang måtte indfinde sig bag lås og slå – denne gang for våbenbesiddelse – indfandt iLoveMakonnen sig straks på beatet med hyldestnummeret ‘Big Gucci’.

Makonnen har nu netop sluppet billedsiden til sit hyldestnummer, der sender kærlige hilsner til både Big Gucci og hans 1017 Records-crew. I videoen danser Makonnen New Yorks gader tynde (og afslutter med et par yndefuldt dybe dabs) – og så holder han hyggepause med en gigant-teddybjørn og en pizza med ekstra meget smeltet ost.

Makonnen og Gucci Mane har tidligere arbejdet sammen på blandt andet Guccis digitale 2015-album ‘Breakfast, Lunch & Dinner’ samt Makonnens forårs-mixtape (også fra 2015) ‘Drink More Water 5’. Måske der er flere samarbejder i vente, når Big Gucci løslades, hvilket efter sigende skulle blive til marts 2017.

Læs også: ‘No More Parties in L.A.’: Tre hurtige tanker om Kanye og Kendricks første samarbejde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af