Bon Iver deler den aflagte ‘Haven, Mass’ – hør det smukke nummer her

Bon Iver deler den aflagte ‘Haven, Mass’ – hør det smukke nummer her

Vennerne Justin Vernon og Aaron Dessner (The National) er i fuld gang med at arrangere anden udgave af deres festival Eaux Claires Music & Arts Festival, og i den forbindelse udsendte de mixtapes til alle de kommende gæster, der havde erhvervet sig early bird-billetter. Båndet indeholder sange fra festivalens optrædende artister, men også en speciel godbid i form af et tidligere uudgivet nummer fra Bon Iver.

Sangen med titlen ‘Haven, Mass’ er fra 2009 og er derfor indspillet før Vernon udgav sit andet, selvbetitlede album som Bon Iver i 2011.

Det nye track er i vanlig Bon Iver-stil hjemsøgende smukt og vokser undervejs fra den pianodrevne intro til episk folkrock. Til sidste års Eaux Claires Festival havde Bon Iver premiere på to nye numre, og så har han en forestående turné i Asien om hjørnet. Noget tyder på, at Vernon så småt er ved at vågne op fra sin – alt for lange – dvale.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af