Brit Awards: Adele strålede med ‘When We Were Young’ på hjemmebanen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var en tårevædet Adele, der i går tog imod prisen for Global Succes til årets Brit Awards. Men det var ikke kun en solid håndfuld småpimpede statuetter Adele kunne prale af til aftenens show. Hendes fremførsel af ‘When We Were Young’ sad nemlig lige i skabet – thank God.

Til et bagtæppe af strålende stjerner stod Adele fluorescerende som den stærkeste af dem alle, og igennem hele den gåsehudsprovokende performance kunne man næsten fornemme hele salen holde vejret, indtil sangens frydefulde afslutning åbenbarede salen i et stort kollektivt suk.

Allerede efter sidste uges besøg hos ‘Ellen’ havde Adele nok slettet enhver hukommelse om den ærgerlige optræden til Grammy-showet i sidste uge, men der var alligevel noget sært forløsende over at se den storsælgende popstjerne løfte sig igen i moderlandet.

Adele vandt desuden priser for Årets album, Årets Sang og Årets bedste britiske kvindelige solokunstner.

Læs også: Brit Awards: Se Lordes stærke David Bowie-hyldest med ‘Life On Mars’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af