Her er ugens 10 fedeste fester – Chinah-release, Michael Mayer og disco på Natbar

Photo by Samy Khabthani-15
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue.

Poptalenter fejrer debutudgivelse
Chinah har fuld fart på. Deres dragende r’n’b har allerede tiltrukket sig masser af opmærksomhed i både ind- og udland, og det tager forhåbentlig til, når de torsdag udsender deres debut-ep, ’Once the Lights Are on’.

Udgivelsen fejrer de med en releasefest på Sigurdsgade 39, hvor man udover en minikoncert med bandet også kan forkæle ørerne med dj-set fra electropopduoen Smerz, footwork-projektet Code Walk og electronica-enmandshæren Sekuoia.

Chinah ep-release
Torsdag den 11. februar

Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

VICTORJONES5664
Fyraftensboogie holder fødselsdag
Hvis man synes, at Fyraftensboogie har været en del af det københavnske natteliv længe, så er der noget om snakken. Makkerparret JG og 2000F har således drevet deres fælles lydsystem i syv år, hvilket de fejrer på hjemmebane på Jolene. Menuen står på slesk boogie, flødeindsmurte big tunes og rompunch i baren.

Fyraftensboogie 7 år
Fredag den 12. februar
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rumskibstechno på Bakken
Najaaraq Vestbirk har ild i røven. Hun dj’er og arrangerer fester som del af Apeiron Crewet, og så slår hun sig også løs under soloaliasset Courtesy – både som producer, dj og festarrangør. Hun har tidligere stået på Roskilde Festivals Apollo Countdown-scene, men er nu klar på Bakken sammen med Dee Brown fra Copenhagen Underground Posse.

Courtesy x Bakken
Fredag den 12. februar
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Transcendal trance fra Holland
KB18 beværter fredag aften klubkonceptet Kulturshot, der vender tilbage med sjov og spas i spændingsfeltet mellem spændstige liveoplevelser, saftige cocktails og selvfølgelig et brandvarmt dansegulv. Programmet byder denne aften på blandt andet et live-set fra hollandske Satori.

Kulturshot
Fredag den 12. februar
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk klublegende i sit naturlige habitat
Michael Mayer har set det meste. Han har rejst verden rundt som dj, ageret toneangivende smagsdommer som leder af det Køln-baserede pladeselskab Kompakt og undervejs i sin lange karriere udgivet et hav af album og remixes. Den tyske dj har desuden været stamgæst til Distortion i mange år, men nu kan han opleves i klubbens trygge rammer, når han rammer hovedetagen i Culture Box med techno i pladetasken. På programmet er også Sexy Lazer, Daniel Kaarill, Kong, mens der er Red Bull Music Academy-session i kælderen.

Culture Box x Michael Mayer + RBMA Red Box Session
Lørdag den 13. februar
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nørrebro-institution fester i Kbh. K
Maté Maté har stået bag flere Nørrebukki-fester, blandt andet på Sigurdsgade 39. Nu hiver de for en stund teltpælene op og rykker i stedet ind i Huset-KBH, hvor Musikcaféen lægger lokaler til. Her kan man feste igennem til et stærkt line-up, der blandt andet byder på Pladevennerne og Beastie Respond back to back med RDG.

Indrebukki
Lørdag den 13. februar
Huset KBH
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Postapokalyptisk acid funk
Rockbaren Drone skifter for en aften klientel, når det spritnye klubkoncept Seaworld afvikler sin debutaften her. Ambitionen er at skabe en oldschool rave-stemning, og til det har de allieret sig med lysdesigneren Kobe, der akkompagnerer Vault-101’s postapokalyptiske acid funk og projektet Helmet Compass.

Seaworld
Lørdag den 13. februar
Drone
Læs mere om festen på Facebook 

VICTORJONES5606
Dj-topmøde på Natbar
Lørdag aften er der lagt i ovnen til et venskabeligt topmøde bag pulten på Natbar. Til at skabe den helt rigtige privatfeststemning har de nemlig hentet to gode venner af huset – Christian d’Or og DJ T.O.M. – der flasher deres blærede pladesamlinger, der bugner af sjældne disco-vinyler og svært opdrivelige edits.

Natbar: Christian d’Or + T.O.M.
Lørdag den 13. februar
Natbar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nyt dansk bookingbureau viser muskler
Lørdag aften fejrer bookingbureauet Artifact Agency deres nylige opstart med en stor launch-fest, der både byder på dj-duoen Borneland, Louis Currency og færøske Brynjolfur, der alle tre selvfølgelig er i stald hos Artifact. Der bliver derfor fuld fart på festen, hvor også Lou Van, Faustix og Henri Matisse leverer solid underholdning bag pulten.

Artifact Agency Launch
Lørdag den 13. februar
SGRD NTKL
Læs mere om festen på Facebook

Photo-by-Samy-Khabthani-372-759x506
Urban-godfather indtager Ideal Bar
Club Supreme er tilbage og indtager lørdag aften Ideal Bar med en ægte urbanveteran. Multikunstneren DJ Typhoon er nemlig på programmet, og der er derfor allerede lagt op til et utal af hits, undergrund og ikke mindst klassikere inden for både hiphop, r’n’b og dancehall.

Club Supreme
Lørdag den 13. februar
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Vi rangerer: Kanye Wests album fra værst til bedst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af