Hør Nicolas Jaars remix af Kanyes ‘Blood on the Leaves’

Hør Nicolas Jaars remix af Kanyes ‘Blood on the Leaves’

Den amerikanske kunstner Barbara Kruger er seneste emne i filmserien ART+FILM, der netop er blevet gjort tilgængelig online. I filmen fortæller Kruger om sit kunsteriske virke, mens Nicolas Jaar har stået for lyd i form af et remix af Kanyes ‘Yeezus’-track ‘Blood on the Leaves’ fra 2013.

Det er Kruger selv, som har efterspurgt remixet, der desværre ikke har fået nogen selvstændig udgivelse uden om kortfilmen.

Lyt med på Vimeo HER.

Ellers er nedtællingen til Kanyes nye album ‘The Life of Pablo’ jo i gang, og premieren finder sted til et live-event i Madison Square Garden i New York i aften, der kan streames klokken 22.00 dansk tid via Tidal.

Læs også: Tilbageblik: Her er Kanye Wests 17 vigtigste numre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af