Kanye West forstærker håb om nyt album — deler titel på Twitter

Kanye West forstærker håb om nyt album — deler titel på Twitter

Man kunne frygte, at det var varm luft, da Kanye West for tre dage siden smed et tweet om, at et spritnyt album angiveligt lander til sommer. Hvorvidt opfølgeren til ‘The Life of Pablo’ virkelig udkommer i så nær en fremtid, står stadig hen i det uvisse, men håbet forstærkes nu af, at Kanye har delt (arbejds)titlen på dette nye album.

Naturligvis bør den nye titel tages med et gran salt – mon ikke Kanye formår at ændre den en enkelt gang eller 20, inden det nye album – forhåbentlig – udkommer til sommer. ‘Turbo Grafx 16’ refererer til en spillekonsol, som Kanye elskede som barn, hvilket han fabulerer videre om i de følgende tweets.

Læs også: Kanye falder i søvn i en babygrej-butik: Reddit har en photoshop-fest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af