‘Problema’ i det gode liv: S!vas varmer op til Danmarksturné med nyt track

‘Problema’ i det gode liv: S!vas varmer op til Danmarksturné med nyt track

Han har prøvet det hele, men hverken booze eller røg hjælper tilsyneladende S!vas med hans problema. Men gudskelov har drengene hans ryg – familie før para – og heldigvis er der kommet et nyt track ud af sorgerne.

‘Problema’ lander som opvarmning til S!vas’ danmarksturné, der flankeres af rapperens regulære debutalbum, der også får titlen ‘Problema’. Fra albummet, der følger op på to solide ‘dauda’-ep’er, har vi allerede fået førstesinglen ‘Jaja’, som vi også fik lov at komme bag om kulissen til.

Hør ‘Problema’ – der desuden har Hukaos-medlemmet Tais på produktionen – herunder.

Læs også: Disse 10 album skal du høre i februar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af